Aanbod

Beachvolleybal in Gouda (Sportpark de Uiterwaard)

Overige sport

In de zomerperiode kun je bij VollinGo lekker beachvolleyballen. De drie velden in Sportpark de Uiterwaard geven elke liefhebber de kans om ook gedurende de maanden mei tot september hun favoriete sport te beoefenen.

Trainingen

In de zomer worden door VollinGo voor alle leeftijden trainingen aangeboden (onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van VollinGo. Informatie over de verschillende groepen kan worden gevonden op de specifieke pagina’s:
Zandspeeltuin 4-7 jaar
Mini’s 8-12 jaar
Jeugd 13-18 jaar
Senioren

Veld reserveren

Buiten de VollinGo-avonden om kun je een veld huren via het reserveringssysteem. Mocht je een veld willen reserveren maak dan hier een account aan en reserveer de door jou gewenste tijd. Je ontvangt dan een bevestiging per mail met daarin de code van het codeslot dat op het hek zit.

Een veld reserveren kan op zijn vroegst een week van tevoren. Het is dus niet mogelijk voor het hele seizoen een veld vast te zetten. Dit om te zorgen dat iedereen evenveel kans maakt om op de gewenste tijd en dag van de velden gebruik te maken.

Heb je vragen/opmerkingen? Stuur een mail naar beach@vollingo.nl.

 

locatie Sportpark + Beachvelden Uiterwaard
leeftijd vanaf 6 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 16 mei 2017, 19:54 uur
Deel dit: