Activiteit

mozaïekgroep "Buurt Vrij"

donderdag 30 oktober 2014 , 20:30 uur

Kleur je buurt met mozaïektegels.

Wat gaan we doen? We gaan een heel groot spel maken van zelf gemozaïekte tegels met cijfers en letters. Door de hele wijk Kort Haarlem worden deze tegels gelegd, minimaal drie per straat. Hiermee kunnen allerlei spelletjes worden gespeeld. Denk aan, scrabble, woordspeurtochten, bingo, puzzeltochten, etc.

Deze tegels moeten nog wel eerst worden gemaakt en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Heb je zin om je een paar uurtjes creatief te laten gaan? Reageer dan op dit bericht of stuur een mailtje naar: mozaiekindebuurt@gmail.com

Deelname aan de workshop is gratis. Jouw bijdrage aan dit project is je deelname. Ons doel is verbindingen leggen en de wijk nog gezelliger, kleurijker en vriendelijker te maken dan hij al is.

Ook is het mogelijk om ons te steunen met de aanschaf van een persoonlijke tegel met een letter en/of cijfer naar wens.De eerste letter van je kind, je achternaam of je eigen bedrijf. Voor €25,- ben je in bezit van een adoptie tegel. De opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe materialen voor de tegels.

Wij hopen jullie te kunnen verwelkomen in de chocolade fabriek.

Locatie
Chocoladefabriek
meer info over organisatie 38mlonhq9p9qz
Deel dit: