Activiteit

Van Waag tot Mallegat -streeklunch in het Museumhavencafé

zondag 2 maart 2014 , 12:30 uur

Wat denk je ervan? Zondag vroeg op, lekker ergens rond de Markt van Gouda koffie drinken, taartje erbij, prachtig uitzicht op het stadhuis, om half twaalf verzamelen voor de Waag, struinen met een vrolijke kunsthistorica langs de Goudse highlights, stilstaan bij kekke etalages, luisteren naar verborgen verhalen achter gevels, reliëfs & beelden, de ogen openen voor architectuurstijlen, onverwachte schoonheid, bizarre contrasten en wonderlijke plekken... met als klapstuk:

(H)eerlijke streeklunch in het intieme Schipperswachtlokaal bij de Museumhaven. Dagverse soep, 'n keur van brood & beleg, onbeperkt thee.

Elke 1e zondag in de maand: €17,50 pp, €16,- pp voor groepjes vanaf 5 pp, €15,- kind. Start 11.30 uur bij minimaal 6 aanmeldingen. U kunt dit arrangement ook voor een besloten uitje boeken, elke dag van de week. Vraag naar de mogelijkheden!

Na de lunch op eigen gelegenheid weer terug naar het centrum (9 minuten lopen) en dan lekker winkelen, misschien de fleurige tentoonstelling van het werk van Fantin Latour in Museum Gouda bezichtigen...genoeg te doen, kijk maar eens op de site van VVV Gouda

Aanmelden verplicht info@icarusoptournee, 0182679175
www.kunsthistorischburogouda.nl

Locatie
Waag
meer info over organisatie 0kc0hkctf6nh2
Deel dit: