Activiteit

Steinse Groen Schoon

zaterdag 7 november 2015 , 10:30 - 12:00 uur

Op zaterdag 7 november van 10.30-12.00 uur start in het Steinse Groen een opruim wandeling zijn. Deze wandeling is voor iedereen, en uiteraard mogen honden, die toch uitgelaten moeten worden, mee.
We gaan het Steinse Groen opruimen of andere plekken in de wijk die dit nodig hebben. Dus worden de afvalgrijpers en vuilniszakken uit de kast gepakt en tijdens het wandelen worden deze zakken gevuld met zwerfafval.

Een gezellige ontmoeting met bewoners uit de wijk Goverwelle die deze actie als voorstel naar voren brachten tijdens Goverwelle Bruist. Uiteraard zullen de Goudse kabouters ook van de partij zijn. Zij zorgen ook voor extra grijpers en zakken voor de mensen die dit zelf niet hebben.

Zin en tijd om mee te wandelen/helpen? Kom dan zaterdag 7 november om 10.30 uur naar de natuurspeeltuin bij het Steinse Groen. Vanaf daar gaat de opruimwandeling beginnen.

Kosten
Gratis
Deel dit:
2 reacties

Marlies Blankers

waar bij het steinse groen beginnen jullie
vr 6 november 2015 22:43

Esther Klijn

Ze starten bij de natuurspeeltuin van het Steinsegroen. Zie bovenaan bericht bij locatie. als je hier op klikt dan zie je de locatie. Veel plezier
za 7 november 2015 08:29
Wil je reageren? Meld je dan aan.