Activiteit

Bijeenkomst Stichting Mooi Bolwerk

maandag 7 december 2015 , 20:00 - 22:00 uur

Aan de donateurs en belangstellenden van de stichting Mooi Bolwerk Gouda. Uitnodiging vergadering 7 december 2015. Gouda
Beste donateurs en belangstellenden,
Wij van de Stichting Mooi Bolwerk nodigen u uit voor een belangrijke bijpraat- en actie bijeenkomst op 7 december as. om 20.00 uur in het Gouda Best Western Hotel.

Wij hebben de afgelopen maanden vele gesprekken gevoerd met lokale politieke partijen, maatschappelijke organisaties en er is “literatuurstudie”gedaan naar de historie van het project Mierennest, de rol van de gemeente Gouda en de voornemens van de huidig eigenaren HPG.

Op het “Pauzelandschap” zijn vandaag (we schrijven 1 december) de eerste contouren zichtbaar van het beoogde flatgebouw. In de komende dagen zullen ook op hoogte( 4.50 m) bouwlinten worden gespannen om de eerste etage te markeren.

Ook publicitaire acties- flyers- posters- een digitale petitie actie en een krantenpagina “lopen”in de komende weken.”Rumor around the brand”is het thema.

Over dit soort en andere zaken ( we houden nog zaken “achter de hand”) spreken wij graag met u met een nadrukkelijk perspectief om ons Mooi Bolwerk mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet en tot 7 december a.s.

Stichting Mooi Bolwerk

Jaap Mulder – voorzitter.

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: