Activiteit

Bruispunt in de kantine van GC&FC Olympia

woensdag 21 februari 2018   |   19:30 - 22:00 uur   |   GC&FC Olympia

Op woensdag 21 februari vindt de eerste editie van 2018 van het Bruispunt plaats. We zijn te gast in de kantine van GC&FC Olympia aan de Bodegraafsestraatweg. Dit eerste Bruispunt van 2018 staat in het teken van passie. Passie voor de dingen die je doet en de zaken die je leuk vindt. Bart Bezembinder zal vertellen over zijn passie voor hardlopen. Bart wil heel graag De Halve Marathon van Gouda organiseren, maar heeft daar nog wat hulp bij nodig. Verder is er die avond de officiële aftrap van de Goudse Hartstocht 2018. Miranda van Elswijk en Ingrid Verkleij zullen vertellen hoe het werkt en hoe je kunt meedoen aan deze leukste tocht door Gouda met jouw eigen passie. De Goudse Filmclub Toverlint zal vertellen over filmpjes die zij graag willen ontvangen en daarom zal alles gefilmd worden door RTV Gouwestad. Ten slotte is er meer informatie over Belastingservice Ouderen Gouda.

Bruispunt is een open podium voor frisse ideeën en initiatieven. De bijeenkomst is 4x per jaar en heeft een gevarieerd programma. Bruispunt is op verschillende locaties in de stad.

Wanneer je een leuk initiatief hebt waarvoor je aandacht zou willen vragen deze avond, stuur dan een mail naar info@goudabruist.nl. Je krijgt dan de gelegenheid om je idee te presenteren. Na je presentatie ga je met de aanwezigen verder brainstormen over je idee.

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief.
Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Wil je zelf een idee of initiatief presenteren? Mail naar info@goudabruist.nl.

De volgende Bruispunten vinden plaats op:

donderdag 31 mei 2018, bij Zorgcentrum Gouwestein, Van Bergen IJzendoornpark

woensdag 5 september 2018

donderdag 29 november 2018

 

 

 

 

kosten: gratis
datum: wo 21 februari 2018