Activiteit

Gouwedialoog "ONDERWIJS" met "Mohsin op Wereldreis"

vrijdag 30 september 2016 , 17:45 - 22:15 uur

De Regiewerkgroep Gouwe Dialoog organiseert samen met enthousiaste inwoners van Gouda een vervolgbijeenkomst met als thema: “Onderwijs”

die gehouden zal worden op vrijdag 30 september 2016 om 18.00 uur (inloop 17.45  uur) in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda.

Deze Gouwe Dialoog met als belangrijke thema “Onderwijs” is zeer interessant voor alle leden van de Goudse samenleving. 

Jongeren en volwassenen worden in de gelegenheid gesteld om met elkaar de dialoog aan te gaan over het brede thema “Onderwijs”. 

Met elkaar de dialoog voeren over “respect voor elkaar bijbrengen via het onderwijs; de grote kloof tussen wij en zij in het onderwijs; integreren in de samenleving via het onderwijs; de toekomst van de Goudse jongeren (schooluitval en uitzicht op werk) maar ook de gevoelde discriminatie bij stage en werk”. 

Tijdens deze Gouwe Dialoog zal Mohsin op Wereldreis de deelnemers inspireren door doelen te stellen, ondernemend te zijn, een visie te hebben en vooral gemotiveerd te zijn om succes te hebben in je werk, het zoeken naar een baan, actief te zijn in en voor de samenleving.

De deelname aan deze vervolgdialoog is beperkt tot maximaal 150 personen. Gratis aanmelden per e-mail: gouwedialoog@outlook.com (naam, adres en telefoonnummer).

Locatie
Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
Illustration
 
Deel dit: