Activiteit

Verbindingsbeurs in Gouda Oost en West

zaterdag 8 oktober 2016 , 12:00 - 16:00 uur

Wilt u meedoen, ervaren en leren over gezondheid, sport, cultuur en ontspanning? De verbindingsbeurs in Gouda Oost en West zetten burgers en verschillende organisaties zich in voor een betere wijk en samenleving.  De verbindingsbeurs biedt burgers, vrijwilligers en professionals de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen omtrent gezondheid, sport, voeding en cultuur. In prikkelende werksessies en onverwachte ontmoetingen tussen culturen en binnen culturen. Sport en cultuur verbinden, want wat is er mooier dan op een leuke manier de schoonheid van sport en cultuur te delen en samen hiervan te genieten ongeacht iemands cultuur, leeftijd of afkomst.

Er zijn diverse verrassende initiatieven waar u misschien nog niks van af weet. Initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid en verbinding in de wijk. Bij wie moet u zijn voor wat? Wat zijn succesvolle voorbeelden? Wat kunt u hiervan leren en vervolgens zelf doen in uw omgeving en in uw werk? Op al deze vragen en meer wordt op de verbindingsbeurs antwoord gegeven.

Wat is er allemaal te doen?
Jong of oud, man of vrouw, sportief of niet, er is voor ieder wat te doen. Wilt u informatie of gewoon beleven hoe u uw gezondheid kunt bevorderen en een actieve levensstijl kunt oppakken via een fit test. Of misschien wilt u zich wel aansluiten bij een sportvereniging en wilt u eerst laagdrempelig kennis maken met verschillende aanbieders. Nee, u mag zelf aan de slag met schilderen, muziek maken, presenteren middels workshops en demonstraties. Tussendoor hebben we voor de nodige ontspanning gezorgd met leuke dans en muziek voorstellingen en kunt u genieten van een hapje en een drankje. Aan de kleintjes is ook gedacht. Binnen kunnen ook zij deelnemen aan workshops en buiten zijn er diverse sport en spel activiteiten.  Voor vragen of informatie kunt u terecht bij de deelnemende organisaties.

Prijsvraag
Om uw in beweging te krijgen naar de verbindingsbeurs nodigen we u uit om mee te doen met onze vraagprijs. De leukste reacties worden beloond met leuke prijzen. De winnaar van de prijsvraag wint een fiets. Kom in beweging en blijf actief!

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: