Activiteit

Kerstkleding en cadeautjes ruil ochtend

zaterdag 17 december 2016 , 10:00 - 11:30 uur

We gaan Swappen (ruilen)

Wil jij dit jaar ook eens een ander kerstjurkje want die van jou heb je al drie kerstvieringen aangehad? Of wil je dit jaar niet een sneeuwpop maar een rendier op je kersttrui? 

Kom dan Swappen...... Ruil jou geweldige kerst outfit met die van een ander. Neem je glitter trui, kerst stropdas, overhemd of jurk mee en kom op zaterdag 17 dezember van 10 uur tot 11.30 uur naar de Bar van Miranda en Ramon aan de Spieringstraat 113. 

Alle maten kleding is welkom van xs tot xxl. Want wat een ander niet meer leuk vind, vind jij misschien wel weer fantastisch en ruil dan zo jouw kerst outfit bij elkaar.

 

Oeps heb jij van de Sint dit jaar iets gekregen dat je eigenlijk niet wilde hebben of wat je al meerdere keren in de kast hebt liggen? Kom dan ook op zaterdag 17 december  van 10 uur tot 11.30 uur naar de bar van Miranda en Ramon  aan de Spieringstraat 113.

Ruil jou cadeautje met die van iemand anders.  Het maakt niet uit wat je ruilen wil. Dan ga jij daarna alsnog naar huis met een geweldig cadeau.

 

Als je kleding of cadeautjes na afloop van de ruil ochtend niet meer mee naar huis wil nemen, dan zorgen wij ervoor dat het op een goede plek terecht komt!!

 

Dit idee is tot stand gekomen  tijdens het Bruispunt van afgelopen donderdag.

Locatie
Spieringstraat 113 Gouda
Kosten
Gratis
Thema
Kerst, cadeautjes, kleding
Illustration
 
Deel dit: