Activiteit

Meimarkt basisschool de Ridderslag

zaterdag 20 mei 2017 , 10:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseert Basisschool de Ridderslag voor de 11e keer op rij de Meimarkt. Tussen 10:00 en 17:00 uur zal de school bruisen van de activiteiten voor jong en oud. Dit jaar het thema: “Voel de natuur”. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om mee te doen aan diverse workshops, om te genieten van optredens of een rondje te lopen langs de kramen met veelzijdig aanbod.

Om 10:30 uur opent de meimarkt met muziek en dans! Mis het niet!

Gedurende de dag zijn er volop activiteiten in en rond de school. Het volledige programma is 20 mei te krijgen bij de informatiebalie bij de ingang van de school. Bij deze alvast een greep uit het aanbod;
Voor onze jongste bezoekers is er veel te beleven op het kleuterplein. Laat je schminken door de leerlingen van klas 6 als je favoriete dier, kom broodjes bakken bij de ouders van klas 2 boven het vuur, of ga schat zoeken in de zandbak. Hou je van op avontuur gaan, dan is de speurtocht zeker wat voor jou. Wie weet waar die je brengt!

Op het plein kun je een super mooi blotevoetenpad lopen en vergeet niet om binnen een meet & greet met echte slangen te hebben!
Op het doe-plein (parkeerplaats) kun je een potje draaien bij Kiek Keramiek, marmeren bij Corina Taapken. Er worden workshops gegeven door de techniek vrijwilligers van de hofsteden dagen en Geny Wuestman geeft een workshop kinderbiodanza.
Net als voorgaande jaren kun je naar het topje van de grote boom klimmen. Mark heeft daar ook dit jaar weer een mandje hangen met wat lekkers. Wat zou daar in zitten? Ook is er een verhalen verteller en een Silent disco!
Leerlingen uit klas vier lopen rond met lootjes voor de loterij. De kans is groot dat je met een mooie prijs naar huis gaat. We hebben immers een winkans van 1 op 3! En uiteraard is er de grabbel-rok met in alle zakjes de leukste cadeautjes.

Bezoekers die onze markt al vaker hebben bezocht weten dat we de lekkerste catering hebben voor een zachte prijs en alles met liefde gemaakt! De leerlingen van klas 5 verkopen aardbeien, koeksnippers
en vers geperste sappen.

We zien je graag de 20ste!

Locatie
Basisschool De Ridderslag
Kosten toelichting
Voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Tot/met 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: