Activiteit

God in de Supermarkt

zondag 11 juni 2017 , 12:45 - 14:30 uur

Themazondag 11 juni: Ons dagelijks eten

Op zondag 11 juni is het thema in de Oostpoort: Ons dagelijks eten

Na de kerkdienst van 11-12 uur is er een gezamenlijke lunch. Daarna start de workshop God in de Supermarkt. We staan stil bij onze dagelijkse boodschappen.

Het is nog niet zo gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten we kiezen. Hoe weeg je lekker, gezond, mens-, dier en milieuvriendelijk en een goede prijs? De mannen van God in de supermarkt hebben de keuzes uitgediept en de consequenties opgezocht. Hierin nemen ze ons mee tijdens een tweedelige workshop. In de workshop valt er veel te zien, te horen en te bespreken. De workshop van zondagmiddag heeft een vervolg op dinsdagavond 27 juni. Welkom!

De details:
God in de Supermarkt deel 1, zondagmiddag 11 juni, van 12.45-14.30
God in de Supermarkt deel 2, dinsdagavond 27 juni, van 19.45-21.45
Beide bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen, maar gezamenlijk bieden ze een completer verhaal.

Voor de gezamenlijke lunch op zondag 11 juni, wordt u gevraagd iets te eten mee te nemen om te delen. Kijk, in aansluiting bij het thema, hoe en welke ingrediënten u duurzaam kunt verkrijgen.

Kinderen vanaf 13 jaar zijn van harte welkom in de workshop. Grote kans dat zij volwassenen inspireren en helpen nadenken. Voor kinderen onder de 12 is er geen programma deze keer ivm de lengte van de workshop :-)

Ook van harte welkom als je de Oostpoort niet (vaak) bezoekt.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
als je mee wilt lunchen tussen 12.15-12.45, breng dan wat mee om te delen
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Illustration
 
Deel dit: