Activiteit

Tempel van de Vrouwe

zondag 24 september 2017   |   13:00 - 16:00 uur   |   Stichting Sekieta Adres:...

Wees welkom, vrouwe, deze eerste Tempelmiddag staat in het teken van de herfst-equinox. We staan op een grens en dag en nacht zijn even lang. De blaadjes van de bomen beginnen te verkleuren en hoewel het nog warm is ruiken we de koude al in de lucht. Het is een tijd van loslaten, dit tweede oogstfeest valt in september. We ontdoen ons van de onnodige ballast van onze psyche, van oude emoties en pijn die zich heeft opgehoopt afgelopen jaar, om zo al wat lichter de wintermaanden in te gaan en wij niet tijdens de Rauhnächte alles op ons dak krijgen en wij verdrinken in onze emoties. Niet alleen laten we los maar kijken we ook met dankbaarheid naar de oogst van de natuur en van ons eigen leven. We proberen in deze tijd de balans op te maken voor we de winter in gaan.

Op deze Tempelmiddag nemen we je mee diep het vrouwelijke energieveld in om te kunnen ontspannen, kunt laven, aan de energie van Haar. Om terug naar je kern te komen, je veilig kunt voelen, je kunt uiten, om te kunnen worden gezien om wie je werkelijk bent. Een moment om jezelf te zijn, VROUW te zijn, in al haar aspecten.

We werken met dans, zang, sjamanistische technieken, meditatie en visualisatie en energie. We praten niet erg veel, we voelen meer. Je hoeft geen voorkennis te hebben op dit gebied, we leggen het graag kort uit maar je kunt gewoon ons volgen terwijl we je door dit Moederland leiden. We werken ook met lokale tradities, zoals lokale godinnen en planten, bomen en dieren. Ons blikveld gaat over Noordwest Europa als het aankomt op de technieken en visie die ons beweegt.
Denk aan Freyja, denk aan de bomen als de eik en de es en taxus, denk aan de seizoenen van onze landen, denk aan Nehalennia en Baduhenna, denk aan de runen en aan de cirkelsdansen, denk aan pannekoeken en aan water, aan klei en aan veen. ...

Om de kosten van de ruimte te dekken vragen we als basis 15 euro per persoon. Dit is nodig om alles te kunnen dekken. Daarnaast vinden we het erg fijn en zijn we dankbaar als je ons wat extra kunt doneren, dit wordt ook wel "Pay as you Feel" genoemd. Je geeft op de 15 euro die je al betaald hebt een bedrag wat je de middag waard vond. De ene keer kun je wat meer betalen dan de andere keer, dit is prima, geef iets waarvan jij vind dat je het wilt geven aan ons, als dank.

Om 12:45 staat de thee en koffie klaar
Om 13:00 starten we (je kunt dan niet meer naar binnen want dan dit stoort enorm, zorg dus dat je op tijd bent en stuur ons anders een bericht zodat we weten dat je onderweg bent)
om 16:00 zijn we klaar en kun je nog even blijven napraten.

Aanmelden is belangrijk zodat we goed zicht hebben op wie komt en voor de overige informatie zoals adres, wat je mee moet nemen of aan moet trekken en over de betalingen en contactgegevens, te ontvangen! (maak je geen zorgen, het is niet veel!)

Voor de duidelijkheid: dit zijn dagen alleen voor vrouwen. Misschien dat in de toekomst mannen een keer kunnen bijwonen, maar voorlopig nog even niet.

Voor de mensen wie met het ov komen: bussen gaan vanaf station Gouda, dan ben je met 10 minuten in Haastrecht, de bus stopt voor de deur van Sekieta.

Meld je aan via de onderstaande e-mail:
oervrouw.witteraaf@gmail.com

We zijn verheugd jou te ontmoeten mooie vrouw!

Saga & Idunn

kosten toelichting: standaard € 15.00, en daarnaast een kleine donatie voor wat je de avond waard vond!
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
locatie: Stichting Sekieta Adres: Hoogstraat 162a, 2851 BE Haastrecht Provincie: Zuid-Holland
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
De activiteit gaat alleen door met minimaal 4 deelnemers!
Aanmelden vooraf is noodzakelijk, aanmelden kan via de e-mail: oervrouw.witteraaf@gmail.com
Nog geen reacties