Activiteit

Jaarlijkse Zuid Hollandse plassen boottocht

donderdag 21 september 2017 , 11:00 - 15:00 uur

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) heeft 21 september uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag. Ter ere van deze dag organiseert afdeling Midden Holland van Stichting Alzheimer Nederland elk jaar een gesponsorde boottocht voor mensen met dementie en hun begeleiders (verzorgers, mantelzorgers, familie, vrienden, 1 begeleider per persoon) uit onze regio.

Deze, geheel kosteloze, boottocht vindt dit jaar plaats op donderdag 21 september 2017.

Tijdens de boottocht wordt u koffie/thee met gebak en een heerlijke lunch geserveerd. De dag wordt met muziek omlijst. Om 15.00u zullen wij weer bij het verzamelpunt afmeren.

Wij attenderen u erop dat de boot toegankelijk is voor rolstoelen. U kunt zich door middel van onderstaand strookje of via de mail aanmelden en ontvangt in de eerst week van september een bevestiging.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en heten u 21 september graag van harte welkom aan boord.

Er is plek voor maximaal 125 personen (inclusief begeleiders), we versturen begin september een bevestiging. Als de lijst vol is, krijgt u de keuze om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Voor meer informatie over aanmelden: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland/jaarlijkse-wereld-alzheimer-boottocht-regio-midden-holland of ons event op Facebook:  https://www.facebook.com/events/830929287081371/ 

 

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Vooraf opgeven verplicht
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Thema
dementie
bijzonderheden
Maximaal 60 personen met hun begeleiders, nog enkele plekjes vrij!
Illustration
 
Deel dit: