Activiteit

Open les bij dansvereniging At va'ani

woensdag 20 september 2017 , 19:30 - 20:30 uur

'Volksdansen' heeft een suf imago, vaak denkt men louter aan klompendansen. Daar is niks mis mee, maar bij de recreatiegroep van At va'ani dekt de term 'Werelddansen' meer de lading. Wekelijks werken ze aan een repertoire uit diverse landen, zoals Roemenie, Turkije, Israel, Albanie, Frankrijk, Vlaanderen en Griekenland. Twijfel je of deze folklore iets voor jou is, kom dan op woensdag 20 september naar de openbare les. Deze les is van 19.30 tot 20.30 uur en is kostenloos. Locatie: gymzaal van basisschool Schateiland De Schakel, Columbuslaan 2 in Gouda.

Ervaring of leeftijd speelt geen rol geen rol bij de recreatiegroep van At va'ani. Het plezier staat voorop, hoewel er serieus gewerkt wordt om de danspassen onder de knie te krijgen. Er is geen strikte groepsindeling op niveau. De moeilijkheidsgraad van het programma bouwt in de loop van de avond op. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe laat te starten en te stoppen. De lessen worden gegeven door de ervaren dansleidster Sibylle Helmer.

Voor meer info kun je kijken op de website www.at-vaani.nl of bellen met 06 383 606 91.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
bijzonderheden
De open les is een vrijblijvende kennismaking met de dansvereniging At va'ani. Daarna zou je een proefles kunnen volgen en besluiten al of niet lid te worden van de vereniging.
Illustration
 
Deel dit: