Activiteit

Dag van de Opvoeding

maandag 2 oktober 2017 , 8:45 - 17:00 uur

Een leuke dag voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen in het Nelson Mandela Centrum! Doe mee met gratis activiteiten voor jong en oud! Bijvoorbeeld: babymassage, voorlezen, tekenen, maskers maken, een quiz, kinderfysiotherapie, kinderyoga, een fotoshoot, Lego robots programmeren en ontdekken wat je te wachten staat als je 18 jaar wordt.

Kom je ook gezellig langs? Alle activiteiten zijn gratis!

Kijk hier voor het volledige programma. 

* Deze dag wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door het Nelson Mandela Centrum, Wijkteam Oost, (Kinder)fysiotherapie Van Schaik-Dijcks, CJG/Sociaal Team Jeugd, Sociaal Team Volwassenen, de Brede School, Kinderbibliotheek Gouda, Basisschool Wereldwijs, Spel aan Huis, Steunpunt Oog en BSO Wereldwijs (Kindercentrum van Prokino).

Locatie
Nelson Mandela Centrum
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Esther van Schaik-Dijcks

wo 27 september 2017 12:04
Hoi Bianca, Ik zelf wou de flyer op de site plaatsen, maar zag dat je het al gedaan had. Perfect!! alleen een vraag? Is het mogelijk de achterkant ook te plaatsen? Ik stuur het als bijlage mee. Nu afwachten en hopen dat we de gewenste resultaat bereiken..

Bianca Scheepstra

wo 27 september 2017 12:32
Beste Esther,
Als ik de achterkant als afbeelding plaats, is hij niet goed te lezen, dus ik heb er een link naartoe gemaakt in de tekst. Zie de zin:
"Kijk 'hier' voor het volledige programma"
Als je dan op 'hier' klikt, krijg je de flyer met het programma in beeld :)
Ook via 'meer info' kun je de flyer b... lees meer