Activiteit

Bridgedrive

vrijdag 10 november 2017 , 19:30 - 22:30 uur

Met veel plezier nodigen wij u voor de 29e keer uit voor onze jaarlijkse bridgedrive! De opbrengst is dit keer bestemd voor onze nieuwe project ter voorkoming van kindhuwelijken in Pakistan, in samenwerking met Oxfam Novib. Graag vertellen wij u op 10 november hier meer over.

 

Wederom zullen Tineke en Paul Verhoef de wedstrijd leiden. 

Er zal in groepen worden gespeeld, die zoveel mogelijk op basis van spelerssterkte worden samengesteld. Ook ‘thuisspelers’ zijn van harte welkom. De drank is voor uw rekening, wij bieden u koffie/thee met lekkers aan én hapjes bij de borrel.

Vanzelfsprekend zijn er weer prijzen voor de 1e, 2e en 3e plaats. De poedelprijs zal ook dit jaar weer niet ontbreken. Daarnaast is er de traditionele loterij waarin tegen een klein bedrag voor de lootjes leuke prijzen kunnen worden gewonnen.

 

Locatie, tijd, kosten    

Opnieuw wordt er gespeeld in het ‘de Hoog, Biljart en Bridgecentrum’ in Gouda, dé garantie voor een prettige speelomgeving. Het adres is Nieuwe Gouwe Oostzijde 11b, 2801 SB GOUDA. Er is ruime parkeergelegenheid. Aanvang: 19.30 uur.  U bent welkom vanaf 19:00 uur.
De kosten bedragen € 30 per paar.    

 

Inschrijving

U kunt zich aanmelden tot en met maandag 30 oktober door:

- aan Betty Greeven uw deelname door te geven per e-mail: bgreeven@hetnet.nl of schriftelijk op het adres Voorwillenseweg 45, 2806 ZC Gouda. Graag het formulier volledig invullen inclusief de spelerssterkte (van belang voor het indelen).

- EN het overmaken van € 30 per paar op NL18INGB 0000 400597 t.n.v. Soroptimist International club Gouda e.o. onder vermelding van de namen van de bridgers.

Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u een bevestiging en nadere gegevens.   

 

Informatie/contactpersonen 

Voor algemene informatie: Betty Greeven, telefoon 0182-619470 (na 18.00 uur)

Voor bridge-technische vragen: Tineke Benist, telefoon 0348-416 848.

 

 

Kosten toelichting
€ 30, -. De opbrengst is dit keer bestemd voor onze nieuwe project ter voorkoming van kindhuwelijken in Pakistan, in samenwerking met Oxfam Novib.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: