Activiteit

Vooruit kijken na baanverlies

dinsdag 7 november 2017 , 10:00 - 12:30 uur

De Broekriem is een landelijke organisatie van werkzoekenden voor werkzoekenden en organiseert regelmatig workshops in Gouda en omgeving. Deze keer gaat het over traumaverwerking na ontslag.

Het verliezen van je baan is vaak een lastige periode en het kan leiden tot negatieve gevoelens en gedachten. Hoe zorg je ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten? Want dat is niet alleen prettig, maar ook van belang bij het zoeken van een baan. Een potentiële werkgever is niet op zoek naar een boze en gefrustreerde werknemer, maar naar een enthousiaste en positieve medewerker.

Tijdens dit event geeft Margreet Keus van Choice Counselling (www.choicecounselling.nl) ons handreikingen hoe dit aangepakt kan worden. Tijdens het event gaan we op zoek naar oplossingen binnen de grenzen van onze eigen mogelijkheden. We staan stil bij het verwerken van het baanverlies en de klachten die hierbij kunnen komen kijken, en we kijken naar de toekomst. We kijken hoe we aan de slag kunnen gaan om weer enthousiast en positief te worden zodat we de kans op een baan vergroten.

Margreet Keus heeft sinds 2006 haar  praktijk, waarin zij vooral jongeren en volwassenen motiveert om hun balans terug te vinden in hun leven. Dat doet zij op een doortastende en toegankelijke manier. Haar sterke kanten zijn het bij elkaar brengen van mensen, bruggen slaan, en meedenken in creatieve processen.  Counseling is een kortdurende vorm van (individuele) psychosociale begeleiding. Het kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen.

Locatie
Het kantoor van nu
Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
graag aanmelden via de site van De Broekriem
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: