Activiteit

Lezing: Indonesië, de gordel van smaragd door Piet Boersma.

dinsdag 14 november 2017 , 19:30 - 22:00 uur

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 14 november a.s. om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Piet Boersma.

Op dinsdag 14 november kunt u weer genieten van een lezing met een prachtige driedimensionale diapresentatie van de bekende heer Piet Boersma. Ditmaal voert hij ons langs de vegetatie van Indonesië en waant u zich in dit prachtige tropische land. De reis begint in Singapore en vervolgens gaan we naar Sumatra waar het eiland Samosir wordt bezocht. Via Jakarta en Java volgen we de route langs o.a. Bogor, Bandung, Garut, Pangadaran en Baturaden waarna we aankomen in Kalibura. Dhr. Boersma laat u prachtige dia’s zien en vertelt over de diverse soorten planten, die net zulke mooie namen hebben als de woonplaatsen, waarbij hij het geheel lardeert met anekdotes en bijzonderheden! Via het noordelijke deel van Bali gaan we naar Ubud en vervolgens met de hooverspeed naar Lombok. Het is een traditionele route, met hoogtepunten als de Borobudur die u kunt beklimmen zonder vermoeid te raken en Prambanan, welke een goed beeld geeft van het land.

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet?leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’ of aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
voor niet leden 5 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: