Activiteit

Cabaretier Rayen Panday in Theater Concordia

zaterdag 3 maart 2018 , 20:15 uur

Zaterdag 3 maart speelt de cabaretier Rayen Panday de try out van zijn nieuwe voorstelling Fenomeen in Theater Concordia in Haastrecht.

Fe·no·meen (het; o; meervoud: fenomenen)
Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen! Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij brak in 2016 definitief in Nederland door met de voorstelling “Niet Verder Vertellen” en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld.

Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. We komen nu tot de kern.

De try out van Fenomeen door Rayen Panday begint zaterdag 3 maart om 20.15 uur. Kaarten (à € 16,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Minimum leeftijd is 14 jaar.

Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Illustration
 
Deel dit: