Activiteit

Bijzonder Bruispunt in Zorgcentrum Gouwestein!

donderdag 31 mei 2018   |   18:00 - 22:00 uur   |   Gouwestein Zorgcentrum

Op donderdag 31 mei a.s. vindt de tweede editie van 2018 van het Bruispunt plaats. We zijn dit keer te gast in Zorgcentrum Gouwestein aan het Van Bergen IJzendoornpark. En het wordt een bijzondere editie!

We starten dit keer al om 18 uur met oer-Hollands eten: soep en pannenkoeken! De kosten van deze heerlijke maaltijd is slechts 3 euro. Graag van te voren aanmelden via de mail

Bruispunt is een open podium voor frisse ideeën en initiatieven. De bijeenkomst is 4x per jaar en heeft een gevarieerd programma. Bruispunt is op verschillende locaties in de stad.

Wanneer je een leuk initiatief hebt waarvoor je aandacht zou willen vragen deze avond, stuur dan een mail naar info@goudabruist.nl. Je krijgt dan de gelegenheid om je idee te presenteren. Na je presentatie ga je met de aanwezigen verder brainstormen over je idee.

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief.
Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Wil je zelf een idee of initiatief presenteren? Mail naar info@goudabruist.nl.

De volgende Bruispunten vinden plaats op:

woensdag 5 september 2018

donderdag 29 november 2018

 

 

 

 

kosten: gratis
datum: do 31 mei 2018