Activiteit

Lustrum Goudse Maatschappelijke Beursvloer

donderdag 28 juni 2018 , 5:00 uur

De Goudse Maatschappelijke Beursvloer
Op 1 november 2018 organiseert het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) voor de vijfde keer de Maatschappelijke Beursvloer. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer van een beursvloer. Na de gongslag maken zij in anderhalf uur tijd matches met een gesloten beurs. Wat de één te bieden heeft, is misschien precies wat de ander zoekt.

Win-win situatie
Maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben elkaar iets te bieden. Misschien op onverwachte en nieuwe manieren waar u eerder niet aan dacht. Zo ontstaan verrassende win-win situaties.

… voor uw bedrijf
Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan de Goudse samenleving en Goudse inwoners? Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer leert u in korte tijd maatschappelijke organisaties en projecten kennen. En kunt u zien wat het beste bij uw bedrijf past.

… voor uw vrijwilligersorganisatie
Als vrijwilligersorganisatie krijgt u de gelegenheid verschillende bedrijven te spreken. U kunt uw vraag of klus onder de aandacht brengen. Misschien kunt u een start maken voor een duurzame relatie met een bedrijf.

Informatie
Op de website www.gouda.nl/vip vindt u informatie over het VIP en de Maatschappelijke Beursvloer. Hier kunnen bedrijven zich vanaf medio mei aanmelden voor de beursvloer. Vanaf eind augustus kunnen vrijwilligersorganisaties zich aanmelden.

Vragen?
Vragen kunt u mailen naar: vip@gouda.nl
Of u belt met één van de adviseurs.
Heleen Schuurmans M 06 43 38 54 68
Mary Geerts            M 06 43 38 53 30
Marjo van Loon       M 06 43 38 53 75

 

 

 

 

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: