Activiteit

Respijtdag voor mantelzorgers in Archeon zaterdag 8 september 2018

zaterdag 8 september 2018 , 10:00 uur

Deze geheel verzorgde dag naar Archeon organiseren wij speciaal voor mantelzorgers uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer. Even er tussenuit en een dagje ontspannen! Tijdens deze dag kunt u in het park genieten van een reis door het verleden en is er ook gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en uw verhaal te delen.

Programma

10.30  uur                  Vertrektijd bus Gouda (Parkeerplaats Goenheuvel)

11.00 uur                   Ontvangst met koffie en gebak in Archeon

11.30 – 16.45 uur       Vrij parkbezoek, met om 13.00 een gezamenlijke lunch

17.00 uur                   Bus vertrekt

De opstapplaatsen voor de bus zijn Zoetermeer en Gouda. Op het inschrijfformulier kunt u doorgeven waar u op wilt stappen.

Eigen vervoer
Het is mogelijk om met eigen vervoer te komen. Archeon beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Een parkeerkaart kost € 6,95 (voor eigen rekening). Als u bij de kassa doorgeeft dat u het park bezoekt op uitnodiging van Mantelzorgcentraal, kunt u op eigen gelegenheid naar de Romeinse  Herberg lopen voor de ontvangst.

Slecht ter been of invalide?
Bent u slecht ter been en/of afhankelijk van een rolstoel? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. We vragen u dan om met eigen vervoer te komen, omdat de bus geen invalide-voorzieningen heeft. Als u met een rollator kunt lopen en de bus in en uit kunt komen dan kan uw rollator uiteraard wel mee in de bus. Het is ook mogelijk om een inklapbare rolstoel mee te nemen in de bus. Mocht u hierover twijfelen of vragen hebben, neem dan contact op met Mantelzorgcentraal via de mail info@mantelzorgcentraal.nl of telefonisch op het nummer 088 0234 225 (bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur).

Kosten
We vragen een vaste eigen bijdrage van € 12,50 per persoon voor de gehele dag.

Aanmelden
Op www.mantelzorgcentraal.nl vindt u het inschrijfformulier met incassoformulier. Aanmelden kan door het inschrijf- en incassoformulier per post (Palet Welzijn, Antwerpseweg 7, 2803 PB Gouda) of per e-mail (info@mantelzorgcentraal.nl) naar ons te sturen.  Meldt u snel aan want vol=vol. Aanmelden kan tot 15 augustus.

LET OP! Zonder volledig ingevuld incassoformulier kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen.

Zorg thuis regelen?
Wilt u graag mee met de respijtdag naar Archeon, maar weet u niet hoe u dit thuis moet regelen? Kijk dan op www.mantelzorgcentraal.nl voor de contactpersoon in uw eigen gemeente.

Deelname aan deze dag is geheel op eigen risico en valt niet onder de aansprakelijkheid van Palet Welzijn.

Wij hopen u op 8 september graag persoonlijk te begroeten!

Locatie
Archeon, Alphen aan de Rijn
Kosten
Met korting
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: