Activiteit

Workshop voor meer Compassie in je leven

zaterdag 20 oktober 2018   |   10:00 - 16:30 uur   |   Gouda, Groenhovenweg

In deze workshop over Compassie ontmoet je de Chinese Godin Kuan Yin. Zij is de Godin van Compassie en Genade en haar doel is de oorzaken van lijden op aarde te elimineren. Compassie, wat is het precies? Deze vraag heeft mij de laatste periode bezig gehouden en vanuit deze zoektocht kwam ik de godin Kuan Yin tegen. Compassie betekent een vriendelijker omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken. Compassie is het vermogen om je betrokken te voelen bij pijn en lijden van jezelf en anderen, en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen. Er een sterke samenhang is tussen compassie en gezondheid, welzijn en de weerbaarheid bij tegenslag. Het nodigt je uit om de werking van mindfulness te verdiepen met 'heartfulness'.

In de workshop luister je naar een meditatie waarin je Kuan Yin ontmoet. Er is ruimte voor een ritueel rondom de mantra Ohm Mani Padmi Hum (letterlijke betekenis ‘ik eer de parel in de lotus'). Naast spiritualiteit werken we ook met creativiteit (tekenen en schrijven) en er is aandacht voor concrete tips hoe je na de workshop je inzicht in Compassie kunt verankeren en verdiepen.

Meer informatie vind je op http://www.kerncoaching.nl
Dit najaar is deze workshop van één dag op za 20 oktober. Op vr. 9 november wordt de workshop herhaald.
Aanmelden of meer informatie via loesvrolijk@kerncoaching.nl of 06-42520170.

Als je je voor 15 okt. aanmeldt voor de workshop op 20 okt of 9 nov. krijg je een ons Olong Kuan Yin thee als speciaal kado! Deze kostbare thee wordt ook in een thee ritueel tijdens de workshop geserveerd.

Doelgroep
Alle volwassenen
Locatie
Gouda, Groenhovenweg
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Er wordt gewerkt in kleine groepjes voor veel persoonlijke aandacht