Activiteit

Wereld Alzheimer Dag - Muzikale ontmoetingen - een dag voor mensen met dementie én hun mantelzorgers

donderdag 20 september 2018 , 10:00 - 15:00 uur

Heeft u of uw partner/ouder/ buurvrouw/ andere familie / ...  dementie? En woont u in Gouda/ Reeuwijk/ Bodegraven/ Zuidplas/ Waddinxveen of de Krimpenerwaard? Dan nodigen wij u van harte uit voor het jaarlijkse uitje voor mensen met dementie en hun mantelzorger. 

Muziek in onze regio
De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) heeft 21 september uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag. Ter ere van deze dag organiseert afdeling Midden Holland van Stichting Alzheimer Nederland elk jaar een gratis activiteit voor mensen met dementie en hun begeleiders (verzorgers, mantelzorgers, familie, vrienden; 1 begeleider per persoon) uit onze regio.

Programma 2018

Dit jaar staat de dag wereldwijd in het teken van muziek. We gaan deze keer niet met de boot, maar zullen in de ochtend onze eigen regio over de weg gaan verkennen en (her)ontdekken en in de middag lunchen, samen zingen (en eventueel dansen!)

Als u mee gaat met de ochtendexcursie wordt u om 10.00u verwacht bij Concordia in Haastrecht. U wordt ontvangen met een kopje koffie om 11.00u worden we uitgezwaaid door de Vlisterzangers. We maken een mooie bustocht door onze regio. Helaas zijn er geen rolstoelplekken in de bus.

Om 12.30u zullen we gezamenlijk lunchen bij Concordia, waar ook de mensen die alleen met het middagprogramma (tot ca 15.00u) meedoen aan kunnen sluiten.

Vooraf aanmelden is verplicht. Voor meer informatie en aanmelden kijkt u op: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland 

 

Als u (als organisatie) wilt bijdragen aan deze dag kunt u contact opnemen met mholland@alzheimer-nederland.nl 

Kosten
Gratis
bijzonderheden
Aanmelden is verplicht. De plekken in de bus worden in volgorde van aanmelding vergeven. Als de bus vol is wordt u op de wachtlijst gezet.
Illustration
 
Deel dit: