Activiteit

Proeflessen Goudse Weekendschool

elke Zondag , 11:00 - 14:30 uur

Op de Goudse Weekendschool ontdekken kinderen van alle basisscholen en uit alle wijken van Gouda de wereld. Meedoen met de lessen is leuk én goed voor je toekomst. Je krijgt meer zelfvertrouwen, ontdekt de wereld en leert beter presenteren en samenwerken. Zit je in groep 7 of groep 8? Meld je vandaag nog aan voor een (gratis) proefles!

Tijdens een proefles kunnen kinderen vrijblijvend kennismaken met de Goudse Weekendschool. Kies een van de volgende proeflessen: zondag 23 september of zondag 30 september. Een proefles begint om 11 uur en duurt tot half 3. Ouders ontmoeten we graag bij de informatiebijeenkomst (start 13:30). Daarna kunnen de kinderen en hun ouders beslissen of ze zich aanmelden voor de lessen van de Goudse Weekendschool van dit schooljaar.

De lessen van de Goudse Weekendschool zijn gratis omdat enthousiaste bedrijven uit de Goudse regio en de gemeente Gouda financieel bijdragen.

Ben je nieuwsgierig naar de Goudse Weekendschool? Bekijk ons filmpje waarin (oud-)leerlingen vertellen over de Goudse Weekendschool:

https://www.youtube.com/watch?v=fY0m_bXKrIY

Opgeven voor een proefles of meer informatie over de Goudse Weekendschool: info@goudseweekendschool.nl of 06 42 3377 86.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 9 t/m 14 jaar

Gestart op zo 23 september 2018. Beƫindigd zo 30 september 2018

Illustration
 

Meld je aan
Deel dit: