Activiteit

Wim Hof Methode Fundamentals Workshop

zaterdag 22 december 2018 , 12:30 - 17:30 uur

"Geluk en gezondheid zijn het gevolg van de keuzes die je dagelijks maakt" Bij de Wim Hof Methode gaat het om het beter worden in die keuzes maken die jou gezond en gelukkig maken. Je leert je mindset te trainen en met eenvoudige oefeningen je gezondheid te beïnvloeden. De Wim Hof Methode is het meest bekend vanwege de ijsbaden. Samen met gecontroleerde blootstelling aan koude vormen ademhaling en flexibiliteit de drie pijlers van de Wim Hof Methode. In deze fundamentels workshop ontdek je in 1 middag de kern van deze methode.

Ik leer je:
* Hoe je hersenen gezonde keuzes vaak frustreren (en hoe dat te voorkomen)
* Hoe je gedachten je beperken (en hoe je de juiste mindset traint om vrij te leven)
* De juiste ademhalingstechnieken waarmee je altijd energie binnen handbereik hebt
* De enorm belangrijke rol die je middenrif in jouw leven heeft (en hoe je deze gericht kunt trainen)
* Hoe je koude veilig als effectief middel in kunt zetten om sterker en gezonder te worden (zowel lichamelijk als geestelijk)
* Hoe je deze methode praktisch in je leven kunt integreren om elke dag sterker en gezonder te worden.


Alleen die allereerste keuze, die eerste stap zetten, daar kan ik je nog niet bij helpen. Dus ehm, 'm zet 'm nú door je in te schrijven voor een van de workshops! (je weet dat je het wilt!)


https://www.wimhofmethod.com/instructors/luc-beerens


Wat Je kan verwachten:


In een prettige omgeving ontvang ik je bij de workshop. Ik neem je mee door de werking van je lichaam waar het gaat over je hersenen, zenuwstelsel en immuunsysteem.
We gaan met elk van de drie pijlers de praktijk beleven in gerichte oefeningen zodat je alles wat ik vertel ook direct ervaart.
We doen ademhalingsoefeningen die je energie geven, werken aan flexibiliteit en mindset en begeven ons in een koud bad. Alles kan je doen op je eigen niveau, binnen je eigen grenzen. Niets moet, ook een ijsbad niet, en (bijna) alles mag. Vooral vragen stellen! Daarmee kan jij ervoor zorgen alles uit deze dag te halen waar jij wat aan hebt.


Twijfel je of dit iets voor jou is? Vanwege een medische reden of wat dan ook? Neem gerust contact met me op via luc@beerensopdeweg.nl of 06-83638956


Twijfel je niet? Schrijf je dan snel in, dan ontmoeten we elkaar binnenkort!


Data in 2018

22 december


https://www.wimhofmethod.com/instructors/luc-beerens


Had ik al gezegd dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt?


Tot snel!

Locatie
De workshop vind plaats in de Berk, Krugerlaan 79, 2806 EC in Gouda. Er is op het terrein en in directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.
Kosten toelichting
De prijs voor de workshop is €79, aanmelden via https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-gouda-luc-beerens
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
16
Deel dit: