Activiteit

Open Coffee Gouda oktober 2018 -> Leer van een Goudse horecastartup

vrijdag 5 oktober 2018 , 10:00 - 12:00 uur

Twee jaar geleden begon Jeroen Hotze met het schrijven van een businessplan en het ontwerpen van het concept voor het strandpaviljoen, als onderdeel van het plan "GOUDasfalt". Hotze huurt het terrein van de Stichting, het huurcontract werd pas in januari dit jaar getekend.

In juli in het locale medium Indebuurt Gouda zegt hij: “Het strandpaviljoen is tot stand gekomen vanuit de passie om mensen te laten genieten van de rust. Iets wat we met z’n allen maar weinig ervaren, als ik zo om me heen kijk. Door de eenvoud van het paviljoen en het strand, is het makkelijk ontspannen. Zo is dit idee ooit ontstaan, vanuit die gedachte: lekker simpel”,.

Vrijdag 5 oktober vertelt Jeroen tijdens de Open Coffee Gouda over de strubbelingen (o.a. de bouw die een jaar vertraging opliep, de zoektocht naar een goede keukencrew en andere externe hobbels die genomen moe(s)ten worden), de successen (de opening tijdens Rrrrollend op 6 juni, het uitverkochte Riverdale Festival, de wekelijkse kampvuur avonden en de opening van de keuken) én over de plannen over hoe hij 'de winter gaat doorkomen als stadsstrand'.

Verplichte kost dus, voor alle Goudse (horeca) ondernemers. Want hóe heeft deze Haastrechtse ondernemer dit toch allemaal voor elkaar gekregen? Dít is ondernemen...

Uiteraard is er genoeg gelegenheid om te netwerken en staat er weer een lekker kopje koffie/thee voor je klaar.

Andere locatie
Strandpaviljoen Rederij de Vrijheid - bij het Goudse Stadsstrand
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: