Activiteit

Lezing over de Viburnum door Ward van Tylingen

woensdag 10 oktober 2018 , 19:30 uur

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 10 oktober a.s. om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Ward van Tylingen.

Op 10 oktober komt Ward van Tylingen vertellen over de Viburnum, hij is kweker en gespecialiseerd in deze plant en vertelt er graag over. Waar komt de Viburnum vandaan, waar vindt u de groei- en standplaats, hoe worden ze gekweekt en gesnoeid? Ward speelt deze avond ook voor plantendokter. DE mogelijkheid om al uw vragen over tuinplanten beantwoord te krijgen, naar beste weten!  De spreker vindt het handig als u een takje van de plant waar u meer over wilt weten mee brengt naar de lezing. Verder krijgt u tekst en uitleg over ziekteverschijnselen, vraat en dergelijke. Na de pauze vertoont hij zijn diapresentatie, zo’n 100 dia’s komen voorbij, u krijgt een korte beschrijving en u kunt vragen stellen. Na de lezing is er mogelijkheid tot het kopen van Viburnum planten. In de kijktuin MEI-CHU in Drenthe kunt u de collectie van Ward van Tylingen gaan bekijken.

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet?leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.

Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
5 euro voor niet leden
Illustration
 
Deel dit: