Activiteit

Culturele Reis Showcase: Groeien met de kracht van Verbinden

donderdag 6 december 2018 , 20:00 - 22:00 uur

#AvondenVanHetHuis


‘Groeien met de kracht van verbinden’

Vanavond wordt je uitgenodigd in Hedwig’s wereld te stappen van waardecreatie en de transitie naar DOEN die bijdraagt aan een samenleving waarin een sterke sociale cohesie en gezonde ecologie vóór financiële winst komen, één stapje tegelijk!


Ons Westerlingen vinden het heel normaal mensen in derde wereld landen te adviseren in coöperatieven te gaan werken. Samen sta je namelijk sterker en heb je dus een veel betere kans stand te houden, bv als onderneming, in de wereld van multinationals.


Bijna een jaar geleden kwam Hedwig Schipperheijn Peter van Luttervelt tegen die haar een puzzelstukje gaf, genaamd #Regionomie. Dit was het missende stukje om haar social enterprise initiatief ULRIKA in Asturias (noord) Spanje verder te helpen ontwikkelen.


ULRIKA is Hedwig’s mini versie van een gezonde maatschappij: prioriteit geven aan waardecreatie en ervaringen boven financiële winst.


Ulrika is een betekenis economie gedreven social enterprise wat zelfontwikkelingsprogramma's van hoge kwaliteit gaat leveren aan ondernemers en zakelijke werknemers die op zoek zijn naar transformatie door middel van persoonlijke empowerment.


Het bevindt zich op een unieke ecologische locatie en vertegenwoordigt de combinatie van duurzaam leven, moderne technologie en groeien met de kracht van verbinding.


Waardecreatie uit zich in Ulrika-trainingsprogramma's gericht op kwaliteit over kwantiteit en het Ulrica landgoed toegankelijk en openbaar houden voor co-creatie projecten, rondlopen en samen leren en kennisdelen (permacultuur/voedselbos, strobale bouwtechnieken en duurzaam energie gebruik).


Kom en geniet van de beelden en het verhaal van deze start-up!


De avond zal opgedeeld worden in twee delen.
Deel 1 Beelden en verhaal
Deel 2 Workshop/Hulpvraag


--------------
Deuren open: 19:30
Start showcase: 20:00


Toegang op basis van donatie!


Stichting iNSPIRED by iNSPIRATION heeft wekelijks op donderdagavond een thema event i.s.m het Vijfde Huis. Je donatie van €5 or meer helpt ons mensen een podium te blijven bieden om hun inspiratie met je te delen!


#iNSPIREDbyiNSPIRATION #hetVijfdeHuis #HedwigSchipperheijn #WaardeCreatie Ulrika.eu - Circular Society

Locatie
Gouda
Kosten toelichting
Op donatie basis: gevraagde bijdrage €5. Vooraf doneren of op lokatie is mogelijk.
Doelgroep
Alle volwassenen

Illustration
 
Deel dit: