Activiteit

Koud Kunstje? Een ervaringslezing met koudezit in Gouda

zaterdag 5 januari 2019   |   10:00 - 13:00 uur   |   Het IJsselhuis/Schipperswachtlokaal | Museumhaven Gouda

Koud Kunstje? is een ervaringslezing. Vertellen kunnen we je van alles maar pas als je het ervaart ga je het begrijpen! Daarom bieden we jou op 5 januari 2019 hét relaxte en leerzame alternatief voor een nieuwjaarsduik.  
Het zou wel eens precies kunnen zijn wat jij nodig hebt om in 2019 meer geluk en gezondheid in je leven te ervaren! Luc Beerens is zelfstandig coach en trainer bij Beerens op de Weg, Manon Van Nielen is eigenaresse van Elysee Health en van Schoonheidsinstituut Elysée. Beiden zijn we gecertificeerd instructeur in de Wim Hof methode en hebben al veel mensen begeleid in het ontdekken van hun oerkracht.
 
Wil jij weten wat er in je lijf gebeurt als je een (koude) nieuwjaarsduik neemt? En wil je het zelf - onder deskundige begeleiding en met een gedegen voorbereiding- ervaren? Dan is dit voor jou!
 
"Fijn om met Luc te werken, heeft veel kennis, weet dat goed over te brengen, sluit goed aan bij alle deelnemers en stimuleert een ieder te ontdekken wat mogelijk is."
 
"Manon neemt je op een heel prettige manier mee in het proces van ademhalen en concentratie, waardoor je uiteindelijk de stap neemt om het daadwerkelijk te doen. Dank je wel nog Manon, voor je fijne manier van alles overbrengen en niet te vergeten je enthousiasme. Echt voor iedereen een aanrader om de workshop bij Manon te volgen!!! Ze doet alles met veel liefde en passie!

"Ontspannen, kwetsbaar en heel authentiek. Luc is heel steunend en daarmee heb ik op een leuke manier de Wim Hof methode leren kennen in de praktijk. Aanrader!"
 
In het programma onder andere:
- Een lezing over de gezondheidseffecten van ademhaling, mindset en koude
- Een oefening met een krachtige adem techniek die je daarna zelfstandig toe kunt passen
- Een unieke ervaring met koude die je kijk op koude zal veranderen en je oerkrachten weer wakker maak
 
Natuurlijk verzorgen we je met koffie, thee, wat lekkers en warme soep!

Je bijdrage in de kosten die we maken voor deze activiteit is € 12,50. Na deelname ontvang je per mail een kortingscode waarmee je een korting van €10,00 op een workshop bij Luc of Manon krijgt.

Je kan jezelf aanmelden via deze link: http://www.lucbeerens.nl/product/koud-kunstje/

Kosten toelichting
We vragen een bijdrage van €12,50 in de kosten. Na deelname ontvang je €10 korting op een workshop van Luc of Manon
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
luc@beerensopdeweg.nl