Activiteit

welkom bij de PapierClinics op eigen goudse bodem! een interactieve clinic over alles wat je over papier zou willen weten.

zaterdag 15 juni 2019   |   13:30 - 17:00 uur   |   De Burgemeester

Het oude scheikundelokaal in Gouda heb ik nu omgetoverd tot een prachtige eigen locatie om de PapierClinics te geven. Je kunt je inschrijven voor de clinic op 25 mei (vol) of 15 juni. 

kosten toelichting kosten voor het bijwonen van een PapierClinic is 75 euro excl btw
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info snipper.eu
bijzonderheden
Praktische informatie
De PapierClinic is een mobiel concept en maakt gebruik van locaties door het hele land. Nieuw is ook de vaste locatie in Gouda. Waar, wanneer en de kosten staan in de agenda bij de aankondiging van een nieuwe geplande clinic vermeld. Je kunt je individueel of als groep opgeven. Schrijf je je individueel in dan sluit je aan in een groep van minimaal 6 tot maximaal 12 personen voor een bepaalde locatie. De clinic zal ongeveer 3 uur duren. Wil je als groep een PapierClinic volgen, dan kan dit ook binnen het bedrijf of de instelling zelf. De kosten, duur en aantal deelnemers gaan dan in overleg.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de PapierClinic, dan kun je je aanmelden via het contactformulier met vermelding van de locatie en de datum die in de agenda op de site staan vermeld. Na de online betaling is je aanmelding definitief en zal ik deze per mail bevestigen. Wordt het minimum van 6 deelnemers niet behaald, dan zal de PapierClinic worden geannuleerd. Je ontvangt hierover per e-mail bericht en krijgt dan het volledig betaalde bedrag teruggestort. Mocht je zelf verhinderd zijn, dan schuift je aanmelding door tot een voor jouw geschikte datum en locatie. Wil je als groep een PapierClinic volgen, neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.