Activiteit

SUPER COOL KIDSFEEST 2019 (#SCK2019)

woensdag 15 mei 2019   |   13:00 - 16:00 uur   |   Stadhuis Gouda

Op woensdagmiddag 15 mei van 13.00 tot 16.00 uur nodigt het kindercollege alle kinderen in Gouda uit voor het gratis Super Cool Kidsfeest op de Markt. Kinderburgemeester Tess en kinderwethouders Dies, Juwy, Dico, Rasmus en Hidde hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan plannen om Gouda leuker te maken voor kinderen. Maar hun werk zit er bijna op!  Binnenkort wordt er weer een nieuwe Kinderburgemeester gekozen. Daarom vinden zij het tijd voor een afscheidsfeest waarmee ook  weer een aantal van hun wensen in vervulling gaan.

Ze nodigen daarom alle kinderen van Gouda, samen met hun ouders en hun honden (!) uit voor het  Super Cool Kidsfeest op woensdagmiddag 15 mei van 1300 uur tot 1600 uur op de Markt in Gouda. 

De Markt is deze middag gevuld met allerlei doorlopende activiteiten voor en door kinderen.De Markt is verdeeld in een zestal pleinen met een eigen thema. De activiteiten op elk plein zijn gebaseerd op de wensen en plannen van het kindercollege. En op verzoek van het kindercollege is de Markt op deze middag een Rookvrije zone.

Alle activiteiten zijn gratis. Het kindercollege wil echter graag een goed doel steunen. Dit jaar hebben ze gekozen voor KIKA, Stichting Kinderen Kankervrij. Daarom is er op ieder plein een speciale KIKA actie- activiteit tegen een kleine vergoeding. De volledige opbrengst is voor KIKA.

Kinderen t/m 12 jaar mogen hun spulletjes verkopen op de kindervrijmarkt op het hoofdplein/marktplein. Bij de kraam krijg je een gratis kleedje te leen. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar er gelden wel een aantal spelregels.

Kijk voor het volledige programma op www.bsgouda.nl/kinderburgemeester en volg #SCK2019 op Facebook of Instagram

kosten gratis
meer info over locatie Rond het Stadhuis op de Markt

1 reactie

jacqueline jansen

Super Leuk. ik ben erbij
9-mei-2019 17:27
Wil je ook reageren? Meld je dan aan