Activiteit

Uitnodiging voor senioren voor 4e Begroetingsdag in Gouda Oost

donderdag 13 juni 2019 , 18:30 - 19:30 uur

Op donderdagavond 13 juni 2019 verzorgt de schooltoneelclub van OBS Wereldwijs i.s.m. het Jeugdtheaterhuis een voorstelling. Ouderen uit de wijk (Gouda gebied Oost) zijn van harte welkom om deze voorstelling bij te wonen. De voorstelling is in het Nelson Mandelacentrum, waar ook Wereldwijs in gevestigd is. Deelname is gratis. Dit is de 4e Begroetingsdag in Gouda Oost. Een activiteit georganiseerd door OBS Wereldwijs, het sociaal team, wijkeethuis Gouda Oost, Plicare en Wilma Neefjes van de Goudse Begroetingsdagen. 

Aanmelden kan bij Annemarieke van Gameren van Sociaal Team Gouda Oost: tel. 06 15031318

Begroetingsdag is een Gouds initiatief uit 2013 en is geïnspireerd door de pedagogische aanpak op de vreedzame school waar leerlingen iedere dag persoonlijk welkom worden geheten in de klas: de juf / meester geeft haar/zijn leerlingen een hand, maakt oogcontact en brengt het gevoel over "welkom, je bent gezien, je hoort er ook bij." Een heel eenvoudige handeling waar je de ander een goed gevoel mee kan geven. Het is het leggen van een eerste verbinding om elkaar te leren kennen, leren waarderen, respecteren en mogelijk samen verder te bouwen aan iets wat je beiden raakt.

Tip: Voor de senioren, die er een avondje uit van willen maken: je kunt van te voren lekker gaan eten in het wijkeethuis bij Het Bruisnest. Een 2-gangenmenu kost 5 euro; de maaltijd wordt om 17.45 uur geserveerd. Aanmelden voor een maaltijd kan tot 12 uur op 12 juni via 0182-522435.

Locatie
Nelson Mandela Centrum
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: