Activiteit

Klankenconcerten

vrijdag 6 september 2019 , 19:15 - 21:00 uur

Zou jij ook wel eens even helemaal niets willen doen? De klankenconcerten met o.a. klankschalen en gongs zijn hier speciaal voor bedoeld! Deze avonden zijn er voor bedoeld om even helemaal tot rust te komen. Genieten:
Wij zorgen voor de matras en de klanken en verder hoef je helemaal niets! Lekker liggend op een matras kun je de klanken over je heen laten komen, door je heen laten stromen!  
Een klankschalen concert is als een reis door je lichaam. Door de klanken; de vibratie worden spanningen in je lichaam zachtjes los getrild. Alsof iedere toon de cellen, weefsels en organen aanraakt en vitaliseert. Door de trilling vermindert de spanning in het lichaam en zo ook de gevoelens van stress. Je gedachtenstroom vertraagt om uiteindelijk helemaal tot rust te komen. Vanuit die rust krijgt je lichaam de gelegenheid om gezonde energie en weerstand op te bouwen. Hierdoor hebben deze concerten een diepe uitwerking op ons totale wezen. Om die reden worden klankschalen veel gebruikt bij meditatie en stressreductie. Denk hierbij aan examens, sollicitaties of andere belangrijke beslissingen of gebeurtenissen.

 

Het effect van een klankenconcert zal nog dagen voelbaar zijn!

Reserveren is noodzakelijk: telefonisch: 06-101 38 227 of via de mail: stella@sterontplooiing.nl
Kosten: €. 17,50 pp.
Data concerten: 23 augustus 6, 13 en 20 sept. 11 en 25 okt. 8 en 22 nov. 6 en 20 december. 

 

Locatie
Thorbeckelaan 2: gratis parkeren kan op de parkeerplaats voor de Pauluskerk of in de omliggende straten.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Illustration
 
Deel dit: