Activiteit

Bruispunt Allemaal Gouwenaars

donderdag 28 november 2019 , 20:00 - 22:00 uur

Het open podium voor ideeën en initiatieven staat deze keer in het teken van de inclusieve stad. Van Gouwe Dialoog tot Festival Door Elkaar en van G1000 tot Vreedzame school. Een eerste inventarisatie leverde al 20 mooie Goudse projecten op die bijdragen aan een stad waar plek is voor iedereen. Leer de initiatieven en de mensen die ze organiseren beter kennen. Laat je verrassen en ga mee op ontdekkingstocht in je eigen stad. 

Tijdens Bruispunt presenteren we een eerste versie van de kaart ‘Allemaal Gouwenaars'. Vind steun voor jouw activiteiten bij #durftevragen en draag ideeën aan voor de meerjarenagenda Samenleven van de gemeente Gouda. 

Bruispunt is de plek om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten, mee te denken, mee te doen, nieuwe verbindingen te leggen en verschil te maken. 

Iedereen is welkom. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma is van 20.00 – 22.00 uur. Het Vijfde Huis zit op de begane grond van voormalig Verpleeghuis Bloemendaal en is voor iedereen toegankelijk.

Als je zelf een project wilt presenteren wat met het thema te maken heeft, meld je dan van tevoren aan via info@goudabruist.nl.

Illustration
 
Deel dit: