Activiteit

Restorative Yoga

elke Donderdag   |   10:00 - 11:30 uur   |   De Goudse Praktijk

Restorative Yoga is een rustige vorm van yoga die gericht is op ontspanning en herstel van lichaam en geest. Een zachte manier om opnieuw contact te maken met je lichaam en vertrouwen daarin terug te vinden. De houdingen worden zorgvuldig en met aandacht opgebouwd.  Daarbij wordt het lichaam zo optimaal mogelijk ondersteunt met behulp van kussens, dekens en blokken.

Met behulp van de adem worden vooral de gebieden van schouders, rug, bekken en heupen in verschillende houdingen uitgenodigd om te ontspannen. Op een vriendelijke manier wordt de aandacht naar binnen gebracht en kan de rust weer gevonden worden. Hierdoor kunnen zelfinzicht en bewustwording groeien. Een doorgaande oefening in Mindfulness.

Voor wie is deze yoga goed?
Restorative Yoga is een tegenpool en ook een mooie aanvulling op reguliere Hatha en Flow Yoga. Als je behoefte hebt aan een wekelijks rustpunt, zachtheid en ontspanning. Restorative Yoga kan
helpen bij het loslaten van prestatiedrang, stress, chronische pijn, na een operatie, een burn-out of als andere vormen van yoga te zwaar voor je zijn. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of na een bevalling. Deze vorm van Yoga is ook geschikt om op latere leeftijd mee te beginnen. Daarnaast is het goed om Restorative Yoga te volgen als je behandeld wordt tegen kanker of daarvan aan het herstellen bent.

Wekelijkse lessen op donderdagochtend van 10.00 - 11.30 uur

Meld je aan

Kosten toelichting
afhankelijk van aantal lessen waar je je voor opgeeft.
Thema Gezondheid
Gestart op
do 3 oktober 2019
Beƫindigd
do 19 december 2019
Andere locatie
parkeren voor de deur
E-mailadres
lacorpa@kpnmail.nl
bijzonderheden
Vooraf opgave noodzakelijk

Meld je aan