Activiteit

Ontslagcafe Gouda

donderdag 24 oktober 2019   |   19:00 - 21:00 uur   |   Kantoor van NU/ Inspiratiehuis

Slim Solliciteren anno 2019 en het veroveren van werk.
Op zoek naar ander werk, vrijwillig of gedwongen? Dan is het handig om te weten wat de spelregels van het solliciteren anno 2019 zijn. Veel mensen pakken het als volgt aan: een CV maken, op internet naar banen zoeken en overal de zgn. job-alerts aanmaken. Niets mis mee maar wel handig om te weten dat er ook andere manieren zijn om werk te veroveren.
Want lang niet alle beschikbare banen worden zichtbaar als vacature op internet.
Maar dat werk is er wel!
Hoe deze verborgen vacatures worden ingevuld en hoe jij deze verborgen banen op het spoor komt? Daarover vertelt loopbaancoach Ine Ruijfrok meer tijdens de interactieve workshop op 22 augustus bij het Ontslagcafe Gouda.
Aan bod komt oa.:
Ø wat zijn verborgen banen
Ø Hoe kom ik daar achter?
Ø De levensloop van de vacature
Ø Zo vergroot je je kansen
 
Je bent van harte welkom. Graag wel even van tevoren per mail aanmelden, dan kunnen we je stoel vast klaar zetten.

Heb je andere vragen over ontslag of het vinden van nieuw werk? Je kunt de hele avond binnenlopen tussen 19.00 en 21.00 uur. Aanmelden vinden we fijn, dan houden we een plek voor je vrij. Je kunt jezelf aanmelden via info@hetkantoorvannu.nl
Het ontslagcafé is een samenwerking tussen Monique Muller, Ine Ruijfrok van INE mens en werk (talentontwikkeling, coaching, outplacement) en Anke Meerding van Het Kantoor van nU(loopbaancoaching en outplacement.

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
datum do 24 oktober 2019
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk