Activiteit

Voedselverspilling = vloeken in de keuken

dinsdag 19 november 2019   |   6:30 - 9:00 uur   |   www.bestwesterngouda.nl

Ben je (chef)kok, cateraar, patissier of bedrijf dat wil investeren als partner in een circulaire economie? Meld je dan aan voor de masterclass van Ing. Junion Hanenberg MMM op dinsdag 19 november via www.bni-gouwe.nl in Gouda. Junion heeft duurzaamheid en de SDG's hoog in het vaandel staan en zet aan tot omdenken om voedselverspilling tegen te gaan.

De voedselverspillingsproblematiek kun je niet in je eentje oplossen. Samenwerken is daarom key. Samenwerken met commerciele partijen als Van Oordt maar ook niet commerciële partijen als de Hogeschool Rotterdam, het Albeda en Zadkine college. Het creëren van waarde voor alle deelnemers is daarom een must. Meervoudige waardecreatie. Maar hoe vul je dit praktisch in? Junion geeft je een kijkje in zijn keuken. Hoe hij partijen samenbrengt en bindt voor de lange termijn.

Meld je aan en bekijk alvast de preview: https://intelligentfood.nl/

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: € 16 ontbijt, masterclass en netwerken
locatie: www.bestwesterngouda.nl
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.bni-gouwe.nl


Maximum aantal deelnemers: 40

Meld je aan