Activiteit

Workshop “Present, Presentie of Presenteren”

vrijdag 22 november 2019   |   9:30 - 12:00 uur   |   Het Vijfde Huis

Op vrijdag 22 november aanstaande laten Laban-trainer Peter Meijer en communicatietrainer Erwin de Boer werkzoekenden zien hoe zij zich overtuigend kunnen presenteren bij werkgevers. Deze workshop wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda. De meeste mensen willen als persoon graag krachtig en uniek overkomen. Maar hoe kan een werkzoekende zich zodanig laten zien, zodat hij of zij op de ander een onuitwisbare indruk achterlaat? Tijdens deze workshop ontdekken deelnemers hoe ze inzicht kunnen verkrijgen in wie en hoe zij zijn.

Peter Meijer is Laban trainer. Hij laat deelnemers werken met hun lichaam, want 'in bewegingen liggen de antwoorden verscholen' vindt hij. Erwin de Boer is communicatietrainer en koppelt antwoorden aan de communicatietheorie en de magie van spelen. Op 22 november zijn zij samen in Gouda om met veel enthousiasme een groep werkzoekenden te inspireren en tips te geven om zich te presenteren met impact.

Locatie en aanmelden
De workshop “Present, Presentie of Presenteren” vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 van 09:30 tot 12:00 uur in Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/present-presentie-of-presenteren/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
Thema's: Ontmoeting / netwerken, Workshop voor werkzoekenden
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk