Activiteit

Know your strengths and how to use them

vrijdag 29 november 2019 , 10:00 - 12:30 uur

Op vrijdag 29 november aanstaande laat trainer en psychologe Natália Leal werkzoekenden zien hoe zij hun talenten kunnen ontdekken en hoe ze deze optimaal kunnen inzetten. Ook wordt aandacht besteed aan welke baan past bij hun talenten. Deze workshop wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda.

De meeste mensen vragen zich af welke talenten en krachten zij hebben. Maar ook hoe ze deze kunnen inzetten in hun nieuwe baan. In deze workshop gaan deelnemers hiermee aan de slag onder leiding van Natália Leal. Leal begon in 2018 haar carrière als coach. Ze is gespecialiseerd in positieve psychologie en ook docente aan de Hogeschool Wittenborg. Haar missie is om anderen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. Daarom zet ze zich op 29 november graag in voor werkzoekenden in Gouda.

Locatie en aanmelden
De workshop “Know your strengths and how to use them” vindt plaats op vrijdag 29 november 2019 van 10.00 tot 12:30 uur in De Rabobank Gouda, Burgemeester Jamessingel 41 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/know-your-strengths-and-how-to-use-them/. NB: deze workshop wordt gegeven in het Engels.

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Locatie
Rabobank Gouwe Rijnstreek
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Workshop voor werkzoekenden
Illustration
 
Deel dit: