Activiteit

Avond van het Huis Ontmoeting in het Licht

vrijdag 20 december 2019 , 19:30 - 22:05 uur

De Avond van het Huis op 20 december: Ontmoeting in het Licht. December is bij uitstek de maand waarin deze thema’s in de belangstelling staan. Maar december is ook de maand waarin de dagen het kortst zijn, het donker soms het sterkst voelbaar en we op weg zijn naar Midwinter, het moment waarop het licht weer gaat toenemen.OP deze Avond van het Huis, van Het Vijfde Huis, willen wij je graag ontmoeten.

Het thema van deze avond, ontmoeitng in het licht: met een mooie ceremonie geleid door Frances en Anita, worden we ons bewust van dit thema Licht.

Daarna volgt het vermakelijke  wie ben ik /wie ben jij-spel, om elkaar eens op een heel andere manier te ontmoeten.

En natuurlijk sluiten we af met een hapje en drankje, om plezier en gezelligheid nog meer  te voelen met elkaar.

Gun jezelf deze avond, kom ons en elkaar ontmoeten, een mooi begin voor de vakantieperiode losbarst en er tijd is voor de andere kerst/nieuwjaars- en vakantieactiviteiten.

Voel je welkom !

Het is wel fijn om even te melden dat je komt, mail als wilt naar info@hetvijfdehuis.nl of naar frances@htvijfdehuis.nl , met je naam, dan weten wij hoeveel kerstkransjes we gaan inslaan.

Tot 20 december

Frances en Anita

En Het Vijfde Huis -team

Wat is een Avond van het Huis?

De Avonden van het Huis van Het Vijfde Huis in Gouda  zijn in het afgelopen jaar georganiseerd met als doel om de trainers/cursusgevers  van H5H zichtbaar te maken, te laten zien wat voor moois we in huis hebben en kennis te maken met elkaars aanbod.

H5H bestaat niet alleen uit trainers/cursusgevers en coaches, maar is langzaam maar zeker aan het groeien. En die groei willen we graag versterken, een groei naar een community, van mensen die onderschrijven wat H5H wil zijn: een plek, niet begrensd door muren, maar open, in het licht, voor iedereen die het belangrijk én leuk vindt om iets bij te dragen aan groei, bewustzijn en de expressie daarvan.

Vanuit die achtergrond wordt er  maandelijks een Avond van het Huis georganiseerd, iedere keer met een wisselend thema, voor de eigen traners/coaches, voor de deelnemers van onze cursussen, voor iedereen die het thema van die avond  aanspreekt, kortom,: voor iedere gouwenaar die er bij wil zijn. Houd onze aankondigingen in de gaten, je bent van harte welkom.

Frances Aarts

Het Vijfde Huis

 

Andere locatie
Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, ingang Oost, Gouda
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: