Activiteit

Stiltewandeling met A Rocha Groene Hart op de grens van oud en nieuw

dinsdag 24 december 2019   |   14:00 - 16:00 uur   |  

Zondag 29 december organiseert A Rocha Groene Hart voor de vijfde keer een stiltewandeling in het natuurgebied de Berkenwoudse Driehoek bij Berkenwoude in de Krimpenerwaard. Op de grens van oud en nieuw blikken we terug en kijken we vooruit. Beleef de winter daar waar het werkelijk stil is. Na afloop zorgen wij voor warme chocolademelk met lekkers. Neem zelf een beker mee en trek stevige (wandel)schoenen of laarzen aan. Het kan er nat zijn. 
 
 We verzamelen om 14.00 uur op de parkeerplaats bij de hoek Schaapjeszijde/ Wellepoort (51.957874,4.679182), bij parkeerplaats Wellepoort (Berkenwoude). Het is ongeveer 20 minuten rijden met de auto vanaf Gouda en circa 40 minuten met de fiets. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De wandeling duurt tot ongeveer 16.00 uur.
 
De kosten voor deze activiteit bedragen € 3,50 per persoon. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 24 uur van tevoren. Bij slecht weer besluiten we de avond ervoor of de wandeling door kan gaan. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, zodat het stille karakter behouden blijft. Mail naar groene.hart@arocha.org

kosten toelichting: Organiseren van wandeling en voor eten/drinken
datum: di 24 december 2019
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 15

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Netty Berkouwer-de Jong

Meld je aan