Activiteit

Spreken als een pro bij jouw sollictatie!

woensdag 19 februari 2020   |   9:30 - 12:05 uur   |   Het Vijfde Huis

Gouda – Op woensdag 19 februari laat stemcoach en logopedist Janine de Widt werkzoekenden zien en horen hoe zij hun stemgebruik kunnen inzetten bij hun presentatie tijdens netwerk- en sollicitatiegesprekken. Deze workshop wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda.

Bij een sollicitatiegesprek is het belangrijk overtuigend over te komen, zodat je als werkzoekende de baan kunt krijgen die je wilt. De stem bepaalt voor een groot deel hoe iemand overkomt.

Impact maken met stemgebruik
Tijdens deze workshop gaat Janine aan de slag met oefeningen en tips zodat deelnemers een indrukwekkende indruk kunnen achterlaten bij een potentiële werkgever of iemand binnen hun netwerk. Deelnemers oefenen met de wijze van spreken en leren hoe zij impact kunnen maken met hun stemgebruik.

Stem krachtig gebruiken
Janine de Widt is stemcoach en logopedist en helpt (beroeps)sprekers hun stem krachtig te gebruiken, zodat zij hun verhaal geloofwaardig kunnen brengen zonder stemklachten. Tijdens deze interactieve workshop gaat ze aan de slag met een groep werkzoekenden.

Locatie en aanmelden
De workshop “Spreken als een pro voor jouw sollicitatie” vindt plaats op woensdag 19 februari 2020 van 09:30 tot 12:00 uur in Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan https://www.debroekriem.nl/event/spreken-als-een-pro-bij-jouw-sollicitatie/


Over JobOn (voorheen DeBroekriem)
JobOn is een de landelijke community voor werkzoekenden. Baanzoekers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

 

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
Thema's: Solliciteren en stemgebruik
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk