Activiteit

Ruilmiddag KrijgdeKleertjesGouda

zaterdag 7 maart 2020 , 13:00 - 15:00 uur

Kom gezellig kinderkleding ruilen bij het gezelligste ruilpunt van Gouda! Wanneer? * zaterdag 7 maart van 13.00-15.00uur. Waar? * Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79, 2806JM Gouda. We ruilen in de ontmoetingsruimte beneden, dus prima toegankelijk voor buggy’s/kinderwagens, maar ook rolstoelen. Hoe werkt het?
- verzamel thuis de kinderkleding die je wilt ruilen. Vouw alles netjes op en stop het in een boodschappentas. (Max. 1 big shopper)
- controleer thuis goed of de kleding nog heel is, alle ritsen het doen, knoopjes eraan zitten en de kleding schoon is. Ook pilligheid en verwassen printjes vinden we niet leuk. 
- lever je tas met kleertjes in bij de sorteertafel. De vrijwilligers gaan er direct mee aan de slag. Je krijgt een nummertje mee zodat we later jouw tas weer terug kunnen geven.

- terwijl wij sorteren kun jij rondkijken in de kledingbakken die we op maat hebben neergezet. Er is kleding aanwezig van maat 50 t/m 164 (maat 170&176 is er bijna niet) jongens-en meisjeskleding zit gescheiden, maar schroom niet om in beide bakken te kijken natuurlijk :) En probeer tijdens het zoeken naar kleding de bakken op orde te houden. Zo kan de volgende ook weer met plezier in de bakken kijken.

- zodra je genoeg kleding hebt gevonden, kun je jouw tas weer komen halen en de kledingstukken mee naar huis nemen. 

- we hopen dat je met een glimlach én een gevulde tas met nieuwe kleertjes naar huis gaat en het kledingruilpunt bij iedereen zult aanbevelen. Met elkaar maken we het nog een stukje leuker!

Andere locatie
Begane grond, ontmoetingsruimte
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Er is een donatiepot aanwezig, vrijwillige bijdrage mag altijd
Illustration
 
Deel dit: