Activiteit

Delise: Theaterconcert 'Kleine dingen' i.s.m. Ralph van manen e.a.

vrijdag 25 september 2020   |   20:00 - 22:00 uur   |   De Theaterbakkerheij

Gegarandeerd een geweldige muzikale avond!
Singer-songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een verhaal. Samen met haar band presenteert ze ‘Kleine dingen’. ‘Kleine dingen’ is het theaterconcert dat volgt op de release van haar nieuwe EP in maart 2020. Tijdens deze muzikale avond kun je genieten van haar prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes: nieuwe muziek met een boodschap waarin iedereen zich herkent.


Tijdens dit theaterconcert laat Delise de liedjes horen van haar nieuwe EP. Ook geeft ze een inkijkje in de verhalen achter haar muziek. Daarnaast zal ze ook de muziek van haar eerste album ‘Bladzijde 1’, covers en nog uit te brengen nummers laten horen. Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen. Presentatie zal plaatsvinden door radio-dj Hans van Vuuren (Groot Nieuws Radio). Geniet mee tijdens deze unieke show van een avond vol muzikale verrassingen!


Vanaf 19:30 gaan de deuren open. Na de show is er gelegenheid voor een meet & greet, een drankje en kun je de nieuwe cd 'Kleine dingen' kopen.

Tot en met 6 juni kan gebruik gemaakt worden van de vroegboekkorting, waarbij kaartjes €15,00 per stuk zijn. Na 6 juni zal de reguliere prijs gelden van €17,00 per ticket.

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
15 euro per kaartje (na 06-06: 17 euro per kaartje), info/tickets via www.truetickets.nl/Delise
Datum  vr 25 september 2020
Andere locatie
Tickets en informatie via www.truetickets.nl/Delise; vroegboekkorting geldt tot en met 6 juni.
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@delisemusic.nl
bijzonderheden
Evenement is de verplaatsing van het releaseconcert wat eerder gepland was voor 28 maart 2020. Helaas kon dit concert niet doorgaan i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. De fysieke cd is wel dat weekend uitgekomen en is beschikbaar via o.a. de lokale en digitale boekwinkels. Om toch een feestje te houden, hebben we besloten om het concert te verplaatsen naar 25 september als theaterconcert 'Kleine dingen'. Delise, de band, Ralph van Manen, Hans van Vuuren en overige van het team kijken uit naar een geweldig mooie muzikale avond! Hopelijk tot ziens op vrijdagavond 25 september!


Maximum aantal deelnemers: 150

Meld je aan