Activiteit

Ontslagcafe Gouda

donderdag 8 oktober 2020   |   19:00 - 21:00 uur   |   Kantoor van NU/ Inspiratiehuis

Eerste hulp bij een vaststellingsovereenkomst.


Wanneer je langdurig ziek bent, niet goed functioneert op je werk of als de organisatie waar je werkt te kampen heeft met financiële problemen dan kan het zijn dat je leidinggevende jou in een gesprek een vaststellingsovereenkomst geeft of aanbiedt. 
Vaak wordt de overeenkomst kort besproken en wordt verteld dat je thuis de overeenkomst maar moet doorlezen. Hoe weet je waar je dan op moet letten? Wat staat er nu precies in de overeenkomst en moet je alles wat er staat accepteren. Hierbij kun je denken aan het ontslag op zich maar ook aan de opzegtermijn, het concurrentiebeding, de transitievergoeding en een budget voor om- of bijscholing.
Op donderdag 8 oktober zal Monique Muller van Muller Advocaten  een korte presentatie geven over  DO’s en DONT’s van de vaststellingsovereenkomst.
 
Heb je andere vragen over ontslag of het vinden van nieuw werk? Je kunt de hele avond binnenlopen tussen 19.00 en 21.00 uur. Aanmelden vinden we fijn, dan houden we een plek voor je vrij. Je kunt jezelf aanmelden via info@hetkantoorvannu.nl


Het ontslagcafé is een samenwerking tussen Monique Muller, Ine Ruijfrok van INE mens en werk (talentontwikkeling, coaching, outplacement) en Anke Meerding van Het Kantoor van nU(loopbaancoaching en outplacement
 

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
datum do 8 oktober 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk