Activiteit

Online GouweStartCafé over online etiquette

dinsdag 7 april 2020 , 16:00 - 18:00 uur

Online Etiketten?! Ander thema en andere vorm, maar het GouweStartCafé staat onverminderd klaar voor startende ondernemers in Gouda en omgeving. Vol enthousiasme gestart met je bedrijf, misschien wel net lekker je draai gevonden en dan ziet de wereld er letterlijk binnen een paar dagen heel anders uit. De wereld, daar hebben wij als Gouwestarters niet zoveel invloed op. Wat we wel willen is nog steeds een plek creëren waar je als startende, herstartende, doorstartende en groeiende ondernemers terecht kunt met al je ondernemersvragen.

Deze keer doen we het online en het thema is ‘Online etiketten’. Nu we elkaar niet meer fysiek opzoeken, gebeurt dat veel online. Soms met hilarische, pijnlijke of teleurstellende resultaten. Dorotheé en Loes nemen je mee in de etiquette van jezelf online presenteren. Zodat je online net zo professioneel overkomt als in het echt! Natuurlijk is er ruimte voor netwerken. Juist nu in deze periode kunnen we elkaar helpen door tips uit te wisselen, je met de juiste persoon in contact te brengen of simpelweg een hart onder de riem te steken.

Toegang is vrij, zorg wel zelf voor een kopje koffie, thee of wat anders lekkers. Aanmelden is nodig zodat we je de juiste link kunnen sturen. Dat kan via http://gouwestart.nl/de-organisatie-van-je-werkplek/ 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: