Activiteit

Het buiten de (voor)deur eten PaasOntbijt.

maandag 13 april 2020   |   10:30 - 12:00 uur   |   Thuis

PaasOntbijt 2020: buiten-de-(voor)deur-eten, maar toch thuisblijven. Het grote PaasOntbijt gaat dit jaar niet door. Tenminste, niet op de Markt, en niet aan de gastvrije lange tafels met bediening. Jammer, want het is hét moment voor Gouwenaren om elkaar te ontmoeten. Daarom biedt de organisatie ‒ de Goudse binnenstadondernemers en kerken ‒ een origineel alternatief: samen maar toch thuis ontbijten!

Hoe? Gewoon op straat, voor de eigen voordeur. Op die manier kunnen Gouwenaren toch met de hele buurt ontbijten, maar voldoende afstand houden. Kan het niet bij de voordeur, dan is er achter misschien plek om minstens 1,5 meter van elkaar te ontbijten. Wie in een flat woont, gaat op zijn balkon zitten.

“Dek de tafel voor je voordeur, in je achtertuintje of op je balkon, en ontbijt samen met je buren. Zing, lach, bel of schreeuw naar elkaar, maar blijf wel bij je eigen huis. En maak vooral veel filmpjes en foto’s, en stuur die naar het Facebook-evenement PaasOntbijt Gouda 2020. Zo vieren we toch nog samen Pasen!” aldus Irene Klein Haneveld, organisator van het paasontbijt.

Geen zin om zelf het ontbijtje klaar te maken, dan kun je altijd nog een ontbijt bestellen bij ;e;en van de Goudse Horeca ondernemers, bijvoorbeeld via www.vanuitjehuis.nl/bestellen-in-gouda .

Het buiten-de(voor)deur-PaasOntbijt vindt plaats op tweede paasdag, maandag 13 april, van 10.30 tot 12.00 uur. De opening is te volgen via livestream op Facebook-pagina Binnenstad Gouda. De muziek is van Pearl Jozefzoon. Lees hoe het werkt op de Facebook-pagina Binnenstad Gouda.

Houd je aan de regels: blijf bij je eigen huis en houd afstand!

kosten gratis
datum ma 13 april 2020
locatie Thuis
Documenten
Geplaatst door

Irene Klein Haneveld