Activiteit

Ga in gesprek met levende boeken!

woensdag 13 mei 2020 , 19:30 - 22:00 uur

Ga in gesprek met een levend boek in tijden van afzondering!

Juist in deze periode, waarin we van elkaar gescheiden zijn, willen we verschillende mensen met elkaar verbinden. Daarom organiseert Bibliotheek Gouda samen met Gouda Bruist op woensdag 13 mei de tweede Human Library van Gouda, dit keer niet in de Chocoladefabriek maar online.

In deze online omgeving ontmoet je een interessant mens die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Het gesprek vindt één op één plaats, waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken en van elkaar kunt leren. Je mag alles aan elkaar vragen, als het maar met respect gebeurt. We hebben nu 12 levende boeken 'op de plank' staan zoals bijvoorbeeld: een oorlogsvluchteling, iemand met een dwarslaesie’ of een polyamoreus persoon.

Hoe werkt het? Vanaf 8 mei kun je je aanmelden via https://www.thehumanlibrary.nl/agenda/13mei. Daar zie je de beschikbare onderwerpen en het formulier om je op te geven. Je kunt je aanmelden voor een specifieke tijd en een specifiek onderwerp. Op de dag zelf ontvang je een link om deel te nemen. We maken gebruik van het programma Zoom. Een computer of laptop met (ingebouwde) camera en microfoon is noodzakelijk.

Een gesprek duurt 20 minuten, met een eventuele verlenging van 10 minuten. Na afloop is er voor de lezer een evaluatieformulier beschikbaar. Wil je meer weten? Kijk op www.thehumanlibrary.nl/online voor meer informatie.

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: