Activiteit

Firma Van Drie opent haar deuren met 'Art & souvenirs'

wo 17 jun. 2020 - zo 16 aug. 2020   |   12:00 - 17:00 uur   |   Firma Van Drie

Het centrum voor hedendaagse kunst “Firma Van Drie” in Gouda is vanaf 17 juni weer geopend! Als eerste expositie is “Art en Souvenirs” te zien, die ieder jaar in de zomermaanden wordt gehouden en waarbij diverse lokale kunstenaars hun werk tonen en ook verkopen.

We zien in deze periode dat veel toeristen en dagjesmensen Firma Van Drie bezoeken. Ook de inwoners van Gouda en uit de regio weten het Kunstcentrum te vinden en velen van hen zijn inmiddels vaste fans van deze jaarlijkse zomerexpositie.

Het getoonde werk is dan ook zeer divers en voor een breed publiek: je treft er schilderijen, fotografie, poëzie, beelden en grafische kunst, abstract en realistisch. Een mooie kans om iets bijzonders en exclusiefs te bemachtigen. En dat ook nog voor kleine prijzen. De exposanten zijn allemaal Goudse of regionale kunstenaars. Net als veel zelfstandigen hebben de kunstenaars in de afgelopen maanden nauwelijks iets kunnen verkopen. Deze expositie biedt hen daarvoor weer de mogelijkheid. De opbrengsten komen volledig ten goede van de kunstenaars!

Ook als je alleen de expositie wil zien, is het moeite waard om het kunstcentrum geheel vrijblijvend binnen te lopen. Je kunt je verwonderen over en genieten van wat er aan divers werk wordt gemaakt en wellicht kom je toch nog in de verleiding iets mee te nemen!

Het kunstcentrum wordt geheel gerund door vrijwilligers en is ‘coronaproof’ ingericht. Openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag, 12.00 – 17.00 uur. Het adres is Achter de Kerk 13, tussen de Sint Jan en Museum Gouda.

Kosten
Gratis
type:  Tentoonstelling
Datum  zo 2 augustus 2020
Gestart op
wo 17 juni 2020
Beëindigd
zo 16 augustus 2020